Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

18/09/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

19 Eylül 2023

18/09/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

 

Merhum Ramazan Bayram , Niyazi , Recep , Necati , Bahri , Fahri Bayram ve Meryem Alkan’ın anneleri , Merhum İsmail Bayram’ın eşi ,Ayşe Bayram vefat etmiştir.

Cenazesi bugün kılınacak ikindi namazının ardından Çağlı Köyü aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için 15:30’ da Ay Fırını karşısından araç kalkacaktır.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Ayşe Bayram’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhum Şemsettin ve Merhume Saadet Öztürk’ün oğulları , Şaduman Öztürk’ün eşi , Emir Öztürk’ün babası ,Arif Öztürk , Aydın Öztürk ve Aynur Uludüz’ün abileri , Zonguldak Belediyesi eski Yazı İşleri Müdürü RAİF KEMAL ÖZTÜRK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Kıraat Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Raif Kemal Öztürk’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Nermin Kurt ve TTK’dan emekli merhum Hakkı Kurt’un oğlu , Oya Demir , Engin Mocan ve Nesrin Özaslan’ın kardeşi , Orkun ve Selin Kurt’un babası , Sevinç Kurt’un eşi ,Aykın Demir , Ayşin Kunduracı ve Yiğit Özaslan’ın dayıları ,Ersin KURT vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Hamidiye Camiinde kılınacak ikindi namazınınardından İzmir Urla’da defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Ersin Kurt’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.